Serviciu clienți (L-V 9:00-17:00): 0748 202 071

Montajul legaturilor de ski de tura

Montajul legaturilor de ski de tura
Montare legaturi de ski de tura si ski alpin
 
Atelierul nostru monteaza orice model de legaturi de tura. (Pret 150 Lei/pereche)
 
Lista completa a operatiunilor care se pot realiza la atelier:
  • Montaj legaturi - 150 lei/per
  • Demontare legaturi - 50 lei/per
  • Astupare gauri legaturi anterioare - 50 lei/per
  • Reglare legaturi - 30 lei/per
 
Montajul este realizat de catre un tehnician cu experienta, folosind sabloanele oficiale furnizate de producatorul modelului.
Montajul legaturilor se face pe baza de programare.
 
Intrebari frecvente legate de montarea legaturilor:
1. Cum fac daca legatura nu este cumparata din magazinul AbsolutOutdoor?
Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti schiurile si legaturile la una dintre adresele: (te rugam sa ne contactezi in prealabil)
 
SC Adrenalina Tour SRL
str. Carpatilor nr.60
Brasov
Tel: 0744341265
 
ATENTIE!!! Coletul trebuie expediat doar cu firme de curierat rapid si toate taxele de expediere si returnare sunt suportate de catre client. Va rugam sa impachetati produsele atent, nu raspundeam de daunele survenite in timpul transportului catre si dinspre atelier.
 
2. Cum fac daca numai legatura este cumparata de la Absolut Outdoor/schiul nu?
Trimite schiul la adresa de la intrebarea 1.
 
ATENTIE!!! Coletul trebuie expediat doar cu firme de curierat rapid si toate taxele de expediere si returnare sunt suportate de catre client. Va rugam sa impachetati produsele atent, nu raspundeam de daunele survenite in timpul transportului catre si dinspre atelier.

3. Cat dureaza montarea legaturilor?
Montarea legaturilor este rapida si nu afecteaza timpul de livrare a coletului. Legaturile de tura care nu sunt cumparate din magazinul nostru se monteaza in ziua in care au fost programate daca sosesc la atelier pana la ora 14:30 si se expediaza inapoi la client in aceeasi zi. daca sosese dupa ora 14:30 atunci montajul se face in acceasi zi, dar expedierea se face in ziua urmatoare.
ATENTIE! In perioada de maxim sezon acest termen nu mai este valabil.
 
4. Trebuie sa trimit si claparul?
Montarea legaturilor de schi de tura se face dupa claparul clientului, dar nu aveam nevoie de clapar la atelier, asta in conditiile in care clientul ne furnizeaza lungime in mm a claparului. Aceasta se gaseste pe lateralul calcaiului claparului sau pe talpa lui si este compusa din trei cifre si literele mm. Daca nu gasiti aceasta valori atunci puteti sa masurati talpa claparului si sa transmiteti aceasta valoare.
ATENTIE!!! Lungime claparului in mm NU este acelasi lucru cu MONDO POINT-ul claparului (aceasta apare trecuta pe clapar sub forma unui numar urmat de MONDO (EX: 28,5 MONDO) sau sub forma 28-28,5. Daca nu sunteti totusi sigur de lungime claparului dumneavoastra, atunci cel mai bine este sa il trimiteti in colet.
 
5. Legaturile vor fi reglate pe clapar?
NU! Legatura va ramane asa cum a fost scoasa din cutie. Reglajul dupa lungime si reglajul DIN-ului trebuie sa il faceti dumneavoastra. Va sfatuim sa va calculati Z-Score-ul folosind principalii parametri de calcul: greutate schior, inaltime schior, varsta schior,lungimea talpii bocancului si nivel de schi.
Tehnicienii nostri va stau la dispozitie pentru sfaturi in legatura cu reglajul. Tot ce trebuie sa faceti este sa apelati tel. 0744341265.
 
Model de calculator pentru Z-score -  http://www.mechanicsofsport.com/skiing/equipment/bindings/din-calculator.html
 
6. Cum aleg marime franei?
Daca legatura este cumparata de la noi o sa ne asiguram ca montam franele care se potrivesc cu schiul. Exceptie fac modelele de Dynafit si ATK, ale caror frane nu se pot schimba. Aceste modele trebuie comandate dupa marime franei, existand diferente de pret intre diferitele marimi disponibile.
 
7. Cine alege centrul pentru montarea legaturii?
Dumneavostra!!! Tehnicienii nostri va pot oferi informatii legate de avantajele si dezavantajele diferitelor pozitii de montare a legaturi pe schi, dar numai dumneavoastra decideti centrul pe care o sa fie montata legatura.
 
8. Cum achit acest serviciu ?
Aveam nevoie de datele tale de facturare. Pentru persoane fizice aveam nevoie de nume complet, adresa si telefon de contact. O sa poti sa optezi pentru plata ramburs si o sa achiti cand coletul ajunge inapoi, sau poti sa optezi pentru plata prin banca. In acest caz o sa primesti o factura proforma, iar dupa ce o achiti o sa te rugam sa ne trimiti dovada platii pe mail:contact@absolutoutdoor.ro
 
Pentru alte intrebari va stam la dispozitie la adresa: contact@absolutoutdoor.ro