Serviciu clienți (L-V 9:00-17:00): 0748 202 071

Service Recall pentru Ortovox 3+ (update de software)

Service Recall pentru Ortovox 3+ (update de software)
 
ORTOVOX Sportartikel GmbH a anuntat de curand ca, in urma feed-back-ului primit de la Safety Academy Partners, in anumite conditii (in situatii foarte rare) s-a constatat o intrerupere a semnalului transmis de aparatele de detectie a victimilor in avalansa (DVA sau avalanche transceiver) Ortovox 3+. Intreruperea este cauzata de o eroare de software, care vizeaza doar aparatele Ortovox 3+ care functioneaza cu versiunea 2.1 a respectivului soft.
 
Nu sunt cunoscute situatii in care aceasta problema a condus la accidente. Totusi, ca masura de precautiune, Ortovox Sportartikel GmbH recheama toate aparatele Ortovox 3+ care ruleaza cu versiunea 2.1 pentru un upgrade de software la versiunea 2.2, care elimina deficientele constatate, si recomanda ca aparatele care ruleaza cu versiunea 2.1 a softului sa nu mai fie folosite pana la upgrade.
 
Ce aparate sunt afectate?
 
Sunt afectate doar aparatele Ortovox 3+ care ruleaza cu versiunea de software 2.1. Aparatele Ortovox 3+ care ruleaza cu versiunile de software 1.0, 1.1, 2.0, 2.2 si celelalte modele Ortovox (S1, S1+ si Zoom) nu sunt afectate.
 
Aparatele 3+ cu versiunea de software 2.1 pot fi trimise catre ORTOVOX Sportartikel GmbH incepand sau catre dealerii nationali cu data de 25 Mai 2018 pentru update de software.
 
Cum stiu daca aparatul meu este afectat de aceasta problema?
 
01. Puneti aparatul Ortovox 3+ pe pozitia "SEND"
02. Porniti aparatul
03. Pe ecran vor fi afisate urmatoarele:
- Seria aparatului (compusa din 10 cifre)
- Testul pentru display
- Gradul de incarcare al bateriei
- Versiunea de software instalata
 
Pentru mai multe detalii vizitati pagina oficiala a producatorului: PRECAUTIONARY RECALL OF 3+ AVALANCHE TRANSCEIVERS