Serviciu clienți (L-V 9:00-17:00): 0748 202 071

NOU! Configurator de pachete de schi de tura si freeride

NOU! Configurator de pachete de schi de tura si freeride
 
Asa cum stii deja de ceva timp, pe ABSOLUT OUTDOOR ai avut intotdeauna un avantaj atunci cand ai solicitat o oferta pentru un pachet de schi de tura sau freeride. Pentru a scurta timpul de asteptare si pentru a minimiza schimburile de mesaje pentru obtinerea ofertei, am pus la punct un CONFIGURATOR de pachete de schi de tura si freeride ce poate fi utilizat pentru obtinerea in doar cativa pasi a pretului pentru pachetul dorit.
 
Pentru a configura un pachet trebuie sa pui in configurator minim doua produse din categorii diferite pentru a putea vedea pretul pachetului. Optional, se pot adauga produse si din celelalte categorii. Categoriile din care poti configura pachetul sunt urmatoarele: Schiuri | Legaturi | Clapari | Piei de foca.
 
Cum accesez configuratorul de pachete de schi de tura si freeride?
 
Exista doua modalitati prin care poti accesa Configuratorul de Pachete.
- Accesezi direct linkul https://www.absolutoutdoor.ro/pachet.php
- In pagina fiecarui produs eligibil pentru a fi inclus in pachet (presupune sa aibe stoc activ si sa faca parte din una dintre cele patru categorii eligibile) vei  descoperi optiunea "Cumpara in pachet". Selectand aceasta optiune, vei fi directionat pe o noua pagina, in care vei descoperi produsul selectat in categoria din care face parte. Poti selecta marimea (daca este cazul), sau poti folosi sagetile laterale pentru a naviga in interiorul categoriei pentru a putea selecta alt produs, sau o alta marime. Apoi trebuie sa mai alegi cel putin un produs dintr-o alta categorie, pentru a putea vedea oferta pentru pachet.
 
In fiecare categorie se poate naviga cu ajutorul sagetilor laterale si se poate selecta orice alt produs sau marime, in functie de preferinte. Odata configurat pachetul de schi de tura preferat acesta se poate adaugat in cosul de cumparaturi. Ulterior, in cosul de cumparaturi poti adauga alte produse sau pachete, in functie de preferintele tale.
 
Daca doresti sa parasesti configuratorul, apasa butonul "Back | Inapoi" din browserul pe care il folosesti. Happy shopping, and have a Never Ending Winter!